Ultralydsundersøgelse af ankel og fod

KiroUltra tilbyder muskuloskeletal ultralydsscanning af ankel og fod, til diagnosticering af en lang række problemstillinger og skader.

BEMÆRK: Har du henvisning til ultralydsscanning fra din læge, dækkes udgiften hertil ved at få den foretaget på en røntgen-/ultralydsklinik. Du kan IKKE bruge din henvisning hos KiroUltra. Scanning ved KiroUltra medfører egenbetaling (fratrukket offentligt sygesikringstilskud, tilskud fra “danmark”, og evt. dækning via din forsikring)

 

 

Ultralydsscanning af ankel og fod kan bl.a. anvendes til undersøgelse af følgende tilstande/diagnoser:

Læs venligst her inden du booker tid til scanning:

Ultralydsscanning udføres enten som selvstændig konsultation (ULTRALYDSSCANNING UDEN ØVRIG UNDERSØGELSE), eller som kombineret 1.gangsundersøgelse og scanning (“1.GANGSUNDERSØGELSE MED ULTRALYDSSCANNING”).

  • Ultralydsscanning uden øvrig undersøgelse: Der udføres udelukkende ultralydsscanning af en specifik region (knæ, skulder, ankel, albue, håndled, fod, hånd, hofte), og der laves efterfølgende en skriftlig beskrivelse med evt. diagnose, af scanningen. Der er IKKE klinisk undersøgelse, vurdering af årsag, anbefalinger til forholdsregler, træning eller behandling ved denne konsultation.
  • 1.gangsundersøgelse med ultralydsscanning: UL-scanning og beskrivelse kombineres med en normal optagelse af sygehistorie, objektiv/klinisk undersøgelse, fastlæggelse af evt. behandlingsplan, drøftelse af forholdsregler, øvelser, behandling m.m.

Scanning uden øvrig undersøgelse er således udelukkende en beskrivelse af, hvad der evt. afdækkes ved scanning af det pågældende område. Al billeddiagnostik har begrænsninger, og det er ikke sikkert ultralydsscanning er tilstrækkeligt til at stille en korrekt diagnose.

Ultralydsscanning af fod og ankel hos KiroUltra:

Fod, ankel og underben er områder på kroppen, der særdeles hyppigt udsættes for overdreven, uhensigtsmæssig eller langvarig belastning. Problemstillinger relaterer til alle aldersgrupper, og uanset om belastningen er arbejds- eller sportsrelateret, eller blot led i dagligdags aktivitet.

 

Achilles, achillessenebetændelse, achilles tendinopati, achillessene, ultralydsscanning af ankel og fod, ultralydsscanning achilles, ultralydsscanning ankel, scanning forstuvet ankel, scanning uden henvisning

 

Strukturer i ankel, fod og underben, der kan undersøges ved ultralydsscanning omfatter

  • Sener og seneskeder
  • Muskler
  • Senetilhæftninger på knogle
  • Ledbrusk og ledspalte
  • Knogleoverflader
  • Ledkapsel
  • Slimsække
  • Nerver og blodkar

 

 

Du kan læse mere om ultralydsscanning på Netdoktor.

Besøg også KiroUltra på Google+ eller Facebook, og læs eller skriv anmeldelser.

Summary
Ultralydsscanning af ankel og fod
Service Type
Ultralydsscanning af ankel og fod
Provider Name
KiroUltra - Kiropraktor & Sportsklinik,
Julius Thomsens Gade 14A,København V,1632,
Telephone No.91561686
Area
København / Frederiksberg
Description
Ultralydsscanning af ankel og fod - hvis du ikke har henvisning fra lægen. Forstuvninger, sportsskader, overbelastning, smerter i fod, svang, hæl eller ankel.