Eksempler på ultralydsscanning

Du kan også klikke på linket, og læse om scanning af skulder, albue, håndled, fingreknæ, hofte, ankel, underben m.m.

 

Læs venligst her inden du booker tid til scanning:

Ultralydsscanning udføres enten som selvstændig konsultation (“ultralydsscanning uden øvrig undersøgelse”), eller som kombineret 1.gangsundersøgelse og scanning (“1.gangsundersøgelse med ultralydsscanning”).

  • Ultralydsscanning uden øvrig undersøgelse: Der udføres udelukkende ultralydsscanning af en specifik region (knæ, skulder, ankel, albue, håndled, fod, hånd, hofte), og der laves efterfølgende en skriftlig beskrivelse med evt. diagnose, af scanningen. Der er IKKE klinisk undersøgelse, vurdering af årsag, anbefalinger til forholdsregler, træning eller behandling ved denne konsultation.
  • 1.gangsundersøgelse med ultralydsscanning: UL-scanning og beskrivelse kombineres med en normal optagelse af sygehistorie, objektiv/klinisk undersøgelse, fastlæggelse af evt. behandlingsplan, drøftelse af forholdsregler, øvelser, behandling m.m.

Scanning uden øvrig undersøgelse er således udelukkende en beskrivelse af, hvad der evt. afdækkes ved scanning af det pågældende område. Al billeddiagnostik har begrænsninger, og det er ikke sikkert ultralydsscanning er tilstrækkeligt til at stille en korrekt diagnose.

BEMÆRK: Har du henvisning til ultralydsscanning fra din læge, dækkes udgiften hertil ved at få den foretaget på en røntgen-/ultralydsklinik. Du kan IKKE bruge din henvisning hos KiroUltra.dk. Scanning ved KiroUltra.dk medfører egenbetaling (fratrukket offentligt sygesikringstilskud, tilskud fra “danmark”, og evt. dækning via din forsikring)

 

 

Partiel sene-ruptur:

seneskade, partiel ruptur, golfalbue, tennisalbue, pronator teres, klatring, climbing

 

Patella-tendinopati (“Springerknæ”);

Knæsmerter, patella tendinopati, springerknæ

Supraspinatus-tendinopati med partielle rupturer:

Supraspinatus-tendinopati

 

Achilles-tendinopati (“betændelse i achillessenen”):

Achilles, achillessenebetændelse, achilles tendinopati, achillessene, ultralydsscanning af ankel og fod, ultralydsscanning achilles

 

Slidforandringer i acromioclaviculær-leddet (skulder):

ultralydsscanning skulder, ultralydsscanning ac-led, ultralydsscanning københavn, ultralydsscanning frederiksberg

 

Væskeansamling omkring bicepssenen:

eksempler på ultralydsscanning, ultralydsscanning skulder, ultralydsscanning biceps, ultralydsscanning københavn, ultralydsscanning frederiksberg