Behandling af sportsskader

Sportsskade? Akut skade eller overbelastning? Fra skuldersmerter til achillessenebetændelse – læs om årsager, undersøgelse, behandling, genoptræning, og hvad kiropraktoren kan gøre for dig!

 

 

Behandling af sportsskader, uanset om de er akutte eller som følge af overbelastning, er ofte nødvendigt da de er hyppigt forekommende. Sportsskader er til både gene og ubehag, og ikke mindst vil sportsskader påvirke din præstation eller f.eks. omfanget af, hvor meget eller hvor intensivt du kan dyrke din sport. Nedenfor kan du se en oversigt over hyppige skader og problemstillinger i forbindelse med sport og anden fysisk aktivitet. Du kan også vælge at udforske vores symptomfigur, der omfatter en lang række skader og biomekaniske problemer, der ikke udelukkende er relateret til sport.

Afhængig af typen, vil sportsskader ofte kræve genoptræning – nogle gange med det samme, andre gange efter indledende behandling. KiroUltra kan hjælpe med instruktion i genoptræning. Forebyggelse af sportsskader er selvfølgelig at foretrække, men nogle gange er skaden sket. Her er det dog vigtigt, at forebyggelse stadig udføres – dels som del af genoptræningen, men også på længere sigt, som et af de bedste midler til at forhindre en ny skade! Du kan læse om forebyggelse af sportsskader her.

Læs også om muligheden for Løbestilsanalyse og Sportsanalyse hos KiroUltra!

 

 

 

Skulder:

Albue / hånd / håndled / fingre:

Lyske / hofte / bækken:

Knæ:

Underben / ankel / fod:

Læs også om sportsskader på f.eks. Medline Plus (engelsk)