Links

Her kan du finde en række links om forskning, viden, samarbejdspartnere, uddannelse m.v. Du er også velkommen til at kontakte KiroUltra, hvis du har spørgsmål.

 

 

Linkbuilding – hjælp og modtag en gave

HAR DU LYST TIL AT HJÆLPE – KIROULTRA DONERER TIL VELGØRENHED ELLER DU MODTAGER EN GAVE

Jeg vil gerne nå ud til flere med min virksomhed. Udover forhåbentligt at kunne hjælpe dem, der måtte henvende sig i min klinik, er det selvfølgelig af rent reklamemæssige årsager, at jeg gerne vil have din hjælp. Det er der ingen grund til at lægge skjul på!

Hjælp KiroUltra.dk med linkbuilding:

En af de metoder, der skaber større synlighed af mit website på nettet, er gennem linkbuilding. Du kan hjælpe – og modtage en gave og stor taknemmelighed – ved at lave et aktivt link til kiroultra.dk på nettet. Måden du gør det på, er f.eks. på dit eget website, på et forum på nettet eller lignende, at henvise til kiroultra.dk med et link.

Bemærk venligst, at der ikke er tale om links på Facebook, Twitter o. lign., og at linket ikke skal have karakter af ”spam” for dem, der ser det.

Eksempel:

Du deltager i debatforum’et www.talendeguldfisk.dk,  og henviser i en debattråd til KiroUltra ved at skrive linket www.kiroultra.dk (tjek bagefter, at man kan klikke på linket, og at man derved kommer ind på min webside).

Eksempel:

Du ejer websitet www.yogaforundulater.dk, og synes at dine besøgende kunne være interesserede i at kigge på mit website. På dit website lægger du derfor et aktivt link til www.kiroultra.dk.

Modtag en gave:

Når du har linket til kiroultra.dk må du gerne give mig besked – f.eks. på info@kiroultra.dk eller på min Facebook-side. Så modtager du et gavekort til f.eks. vin eller chokolade, efter eget valg. Du kan også vælge at lade et beløb gå til velgørenhed – du bestemmer hvad beløbet skal gå til – KiroUltra.dk donerer pengene.

På forhånd tak!

Morten, KiroUltra.dk – Kiropraktor og Sportsklinik