Kiropraktor nær Nibe – centralt i Aalborg

Kiropraktor i nærheden af Nibe? Søger du en kiropraktor nær Nibe med nem adgang og professionel behandling? KiroUltra – Kiropraktor & Sportsklinik, ligger på Vestre Allé 11 i Aalborg, ved Skippertorvet, ud til Hobrovej. I bil er der under 20 minutters kørsel fra Nibe, og nem tilkørsel fra Hobrovej, gode parkeringsmuligheder umiddelbart foran klinikken. Buslinje 50 stopper ved Skippertorvet, umiddelbart foran klinikken.

 

Kiropraktor Aalborg

 

KiroUltra udfører professionel undersøgelse, behandling og rådgivning, med dig i fokus. Vi afsætter tid til grundig undersøgelse, så du dermed får den rette behandling. KiroUltra  indehaves af kiropraktor Morten Spangsbjerg (cand. manu.), der har over 15 års erfaring i behandling af smerter, hovedpine, skader, og øvrige problemstillinger relateret til bevægeapparatet.

Klinikken tilbyder grundig undersøgelse, så du sikres den rette behandling. I samråd med dig lægges en plan for behandlingen, der i mange tilfælde er ganske kortvarig – afhængig af dit problem. Ofte kan du have gavn af specifikke øvelser, som vi gerne vejleder dig i.

 

Klinikken tilbyder online bestilling 24/7

Hos KiroUltra kan du døgnet rundt bestille tid til behandling, via vores online booking. Online tidsbestilling er nemt og hurtigt, og kan gøres når det passer dig. Du er også velkommen til at kontakte os på mail eller tlf. 91 56 16 86. Du behøver ikke at have en henvisning fra egen læge for at bestille en tid.

Central placering i Aalborg

KiroUltra – Kiropraktor & Sportsklinik i Aalborg er centralt placeret ved Skippertorvet, umiddelbart ud til Hobrovej. Klinikken har gode parkeringsmuligheder samt nem tilgang med offentlig transport,  Foran klinikken og på P-pladsen ved Coop365 er der gratis parkering.

 

Kiropraktor Aalborg

 

Du kan læse mere om KiroUltra på vores Facebook-side, hvor du også kan finde anmeldelser af klinikken.