Kiropraktor nær København N

KiroUltra – Kiropraktor & Sportsklinik ligger ved Søerne, på grænsen af København N / Nørrebro. KiroUltra, kiropraktisk klinik, har dig i fokus. Dit problem og den rette behandling, er altid i første række.

Klinikken har beliggenhed 100m fra Forum Metro, på grænsen af Nørrebro, Vesterbro og Frederiksberg, på adressen Julius Thomsens Gade 14, 1632 København V.

 

Kiropraktisk klinik nær København Ø

 

Bestil tid hos klinikken online

Ønsker du kiropraktorbehandling i København hurtigst muligt? Hos KiroUltra kan du hurtigt og nemt bestille tid døgnet rundt, gennem vores online tidsbestilling. Vi tilbyder desuden behandling om lørdagen, efter aftale. Du kan også ringe 91 56 16 86, hvis du har spørgsmål til behandlingen, eller ønsker at bestille tid.

 

Central beliggenhed i København

KiroUltra – Kiropraktor & Sportsklinik har central beliggenhed i København, tæt på indre Nørrebro. Klinikken har gode adgangsforhold i bil og med offentlig transport. Der er 2 timers gratis parkering overfor klinikken.

 

Erfaren Kiropraktor

Hos KiroUltra lægger vi vægt på grundig undersøgelse og behandling. Klinikken tager imod alle aldersklasser, samt alle former for skader og problemstillinger relateret til bevægeaparatet.

 

Kiropraktor København Ø”Den varmeste anbefaling herfra. Jeg er ikke begejstret for behandlinger hos en kiropraktor, og det må være en udfordring, når klienten ikke bryder sig om at blive ´knækket´. Men det lykkedes Morten at løsne op for min ryg i løbet af få behandlinger. På en blid måde, hvor jeg følte mig tryg i situationen. Han har desuden givet mig øvelser, som kommer til at gøre en kæmpe forskel for mig fremadrettet. En rigtig god oplevelse!”


5 / 5 Stjerner

Lise Knudsen