Kiropraktor nær København K, ved Forum

Søger du kiropraktor i København K? KiroUltra – Kiropraktor & Sportsklinik ligger ved Søerne, centralt i København, på grænsen til Frederiksberg, 100m fra Forum Metro.

 

Kiropraktor københavn gratis parkering, kiropraktor københavn k, kiropraktor kbh k, kiropraktor forum, kiropraktor søerne, kiropraktor rådhuspladsen

 

Kiropraktor behandling 5 min. fra Rådhuspladsen:

Søger du kiropraktor i København K, ligger KiroUltra i umiddelbar nærhed, centralt ved Forum/Søerne, på grænsen mellem Vesterbro og Frederiksberg.

KiroUltra ligger lige i midten af området, der forbinder Søerne, H. C. Andersens Boulevard/Åboulevard, København K og Nørrebro. Der er nem tilkørsel via Åboulevard eller Rosenørns Allé, og 2 timers gratis parkering umiddelbart overfor klinikken, mellem Musikkonservatoriet og Teknisk Skole. Bruger du offentlig transport, ligger klinikken 2 minutters gang fra Forum metrostation, og busser standser samme sted, eller på Åboulevard.

Online tidsbestilling:

Du kan booke tid til behandling døgnet rundt, via klinikkens online tidsbestilling. Du er også velkommen til at ringe på tlf. 91 56 16 86, eller sende en mail til info@kiroultra.dk hvis du har spørgsmål til behandling. Bemærk, at ønsker du at bestille tid, er det nemmest at ringe eller benytte klinikkens online booking-system.

Behandling hos kiropraktoren:

Har du behov for behandling hos en kiropraktor i København K? KiroUltra ligger lige i nærheden, og tilbyder behandling af smerter, sportsskader, hovedpine og meget mere. Du kan læse mere om behandling og finde området for dit problem, på Symptomfiguren.

I modsætning til den gængse opfattelse, at kiropraktorer kun behandler hold i ryg/nakke/lænd, behandles således også problemer andre steder på kroppen. Udover “hekseskud”, “lumbago” osv., kan vi hos KiroUltra hjælpe dig med undersøgelse, diagnose og behandling af f.eks. smerter i skulder, hofte, knæ og fødder. Andre eksempler er idrætsskader, overbelastningsskader, smerter pga. slidgigt, dårlige arbejdsstillinger m.v.

Hos KiroUltra har vi fokus på, at dit behandlingsforløb bliver så effektivt og kortvarigt som muligt. Dette er til gavn for dig – såvel mht. dine smerter/funktion, som din økonomi. Hos KiroUltra tror vi på, at du dermed får en god oplevelse – og i stedet for at fastholde dig i et unødvendigt behandlingsforløb, ser vi frem til at behandle andre patienter.

Du kan også læse mere om KiroUltra ved at vælge i menuen. Her kan du også læse om tilskud, forsikring m.v.

KiroUltra har en Facebook-side, hvor du bl.a. kan læse anmeldelser og skrive kommentarer.

 

 


Super oplevelse. Har været hos Morten af nogle omgange, og det har været nemt og ukompliceret hver gang. Man er i gode hænder 🙂


5 / 5 Stjerner

Toke Thrane-Hanghøj