Behandling af Scheuermann

KiroUltra tilbyder grundig undersøgelse og behandling af Scheuermann, eller blot døjer med ømhed i ryggen som følge af nedsat bevægelighed. Du får en grundig undersøgelse, og behandling sker altid med dig i fokus, og tilpasset dine præferencer.

behandling af smerter mellem skulderbladene, behandling af scheuermann

Scheuermann betegner forandringer i rygsøjlen, typisk i den øvre del af lænden eller i brystryggen. Tilstanden skyldes, at ryghvirvlerne er kileformede. Symptomerne er typisk ømhed og stivhed i ryggen og eller lænden. Der kan opleves periodevise smerter og træthedsfornemmelse, ofte i forbindelse med sport eller fysisk aktivitet.

Behandling af Scheuermann:

Behandling hos KiroUltra har dels til formål af fjerne/minimere dine smerter/symptomer, dels at fastholde god bevægelighed i ryggen. KiroUltra anvender en række værktøjer, herunder manuel behandling, mobilisering, stræk, massage m.m. Vi vejleder dig også i relevante øvelser, samt instruerer dig om forholdsregler omkring din dagligdag, sport osv. KiroUltra udfører altid en grundig undersøgelse af dit problem, og behandling og træning sker altid i samråd med dig, og dine præferencer.

I videoen herunder, kan du se et eksempel på en øvelse, der er målrettet mod at øge din rygs bevægelighed.

 

 

Årsager:

Tilstanden skyldes såkaldt “aseptisk nekrose” i ryghvirvlernes endeplader. Man ved ikke hvorfor dette opstår. Dog mener man at årsagen er multifaktoriel, dvs. skyldes et samspil af forskellige faktorer. Udviklingen af tilstanden har en arvelig komponent.

Du er velkommen til at kontakte KiroUltra hvis du har spørgsmål om Scheuermann. Du kan også bestille tid til undersøgelse/behandling online.

 

Du kan læse mere på Sundhed.dk.