Behandling af hold i ryggen

KiroUltra tilbyder effektiv behandling af hold i ryggen / akutte ryg- eller lændesmerter!

 

hold i ryggen, behandling af rygsmerter, hekseskud behandling, rygsmerter øvelser, facetsyndrom

Behandling af hold i ryggen

“Hold i ryggen” er en af de allerhyppigste problemstillinger, der behandles ved kiropraktor! KiroUltra tilbyder effektiv behandling af dine rygsmerter – behandlingen er rettet mod smertelindring og hurtig tilbagevenden til normal funktion. KiroUltra udfører altid en grundig undersøgelse, og behandlingen, der kan består af kiropraktik, massage og bløddelsbehandling, stræk og mobilisering, akupunktur m.v., tager altid udgangspunkt i dit problem og dine præferencer! Vi giver dig grundig information om forholdsregler/aktivitet/smertelindring m.v. Oftest er det desuden relevant med instruktion i relevante øvelser, særligt på længere sigt og til forebyggelse.

Du kan bestille tid til behandling online eller ringe på tlf. 91 56 16 86.

Symptomer på hold i ryggen:

Symptomerne på uspecifikke rygsmerter (hold i ryggen) kan være flere. F.eks. opleves ofte

  • Lokale smerter i ryggen, med eller uden udstråling til balder, lår, lyske, brystkasse m.m.
  • Smerter i ryggen kan være konstante eller i form af “jag”
  • Patienten kan føle stivhed eller at ryggen er “skæv”
  • Smerterne i ryggen forværres ofte kortvarigt ved f.eks. at skulle rejse sig fra siddende stilling, ved rotation/bøjning af rygsøjlen, løft, host, dyb vejrtrækning m.m.

Årsager:

Et “hold i ryggen”, “lumbago” eller “hekseskud” hører under betegnelsen “uspecifikke rygsmerter”, idet man ikke med sikkerhed ved hvad der er årsag til smerterne.  Således anvendes ofte de nævnte begreber, eller “facetsyndrom”, “biomekanisk dysfunktion” eller lign. når der ikke kan fastlægges en præcis/kendt diagnose. Akutte rygsmerter kan opstå ved en simpel bevægelse, et host eller nys, uhensigtmæssige stillinger eller overbelastning.

 

Du kan læse mere om smerter i ryggen på Netdoktor.