Lændesmerter / rygsmerter – behandling og diagnoser

Har du behov for, eller overvejer behandling af rygsmerter eller lændesmerter? Hos KiroUltra tilbydes du en grundig undersøgelse og behandling af dit problem.

Kiropraktor København, Kiropraktor Frederiksberg, Fysioterapi, massage,Kiropraktor København, Kiropraktor Frederiksberg, Kiropraktor Vesterbro, lænd, lændesmerter, rygsmerter, discusprolaps, iskias, hold i ryggen, lumbago, hekseskud, uspecifikke lændesmerter

Årsagerne til og symptomerne fra smerter i ryg eller lænd ermange. Her kan du læse om ryg- og lændesmerter, behandling og årsager. Du kan også finde mere om de specifikke årsager til dine rygsmerter eller lændesmerter, enten via links nedenfor, eller ved at bruge undermenuerne på Symptomfiguren. Nogle af årsagerne til ryg- og lændesmerter er:

 

Lændesmerter og rygsmerter – symptomer:

Lændesmerter mærkes ofte ved smerte i det nederste i ryggen, i midtlinien, på tværs i en af siderne, eller skiftende fra side til side. Rygsmerter kan opleves med eller uden udstråling, der kan være til balde eller ben (“iskias”) eller rundt om brystkasse og ribben, eller op mod skulderblad eller nakke. Karakteren af smerter eller ubehag kan også variere, fra let ubehag eller følelse af, at noget er “låst” eller “sidder skævt”, til kraftige smerter, der føles brændende, murrende eller på anden måde.

Smerter mellem skulderbladene kan udvise samme mønster med eller uden udstråling. Nogle bliver endda nervøse for, om de har fået en blodprop i hjertet, da et ganske godartet rygproblem nogle gange kan give symptomer, der minder om hjerteproblemer (f.eks. trykken om brystet, udstråling i venstre arm, åndedrætsbesvær o.l).

Behandling af lændesmerter og rygsmerter:

Rygsmerter er i langt de fleste tilfælde helt godartede! Selvom de kan være ganske smertefulde og hæmmende, er prognosen normalt rigtig god.

Det betyder også, at der for det meste ikke er bestemte forholdsregler du skal tage i forbindelse med ondt i ryggen. Dog kan der være tilfælde hvor du kan have gavn af undersøgelse og kiropraktisk behandling. Og som forebyggelse på længere sigt sandsynligvis også vejledning omkring relevante øvelser. Uanset intensitet og varighed af dine ryg- eller lændesmerter, kan relevant behandling ofte bidrage til smertelindring og afkortning af perioden med symptomer. Så uanset om du har fået hold i ryggen i dag, eller du døjer med længerevarende eller tilbagevendende rygproblemer, kan vi hos KiroUltra tilbyde dig grundig undersøgelse, behandling og vejledning.

Du kan bestille tid online til undersøgelse eller behandling. Du er også velkommen til at kontakte os på mail, eller ringe på tlf. 91 56 16 86.

Læs mere om lændesmerter på Netdoktor.dk. Du er også velkommen til at besøge vores Facebook-side, hvor du kan læse anmeldelser af KiroUltra.