Behandling af lændesmerter og rygsmerter

Har du behov for, eller overvejer behandling af rygsmerter eller lændesmerter? Hos KiroUltra tilbydes du en grundig undersøgelse og behandling af dit problem.

Kiropraktor København, Kiropraktor Frederiksberg, Fysioterapi, massage,Kiropraktor København, Kiropraktor Frederiksberg, Kiropraktor Vesterbro, lænd, lændesmerter, rygsmerter, discusprolaps, iskias, hold i ryggen, lumbago, hekseskud, uspecifikke lændesmerter, behandling af lændesmerter

Årsagerne til og symptomerne fra smerter i ryg eller lænd er mange. Du kan læse mere om de specifikke årsager til dine rygsmerter eller lændesmerter, enten via links nedenfor, eller ved at bruge undermenuerne på Symptomfiguren. Nogle af årsagerne og diagnoserne relateret til ryg- og lændesmerter er:

Behandling af lændesmerter og rygsmerter:

Rygsmerter er i langt de fleste tilfælde helt godartede! Selvom de kan være ganske smertefulde og hæmmende, er prognosen normalt rigtig god. Ryg- og lændesmerter er det hyppigste problem, der undersøges og behandles ved kiropraktor – og i langt de fleste tilfælde meget effektivt! KiroUltra behandler med flere teknikker – for at give smertelindring og hurtig tilbagevenden til normal funktion. Vi anvender kiropraktik, massage- og bløddelsteknikker, stræk, mobilisering, akupunktur m.v – tilpasset dig og dine præferencer!

Der er for det meste ikke er bestemte forholdsregler du skal tage i forbindelse med ondt i ryggen. Som forebyggelse på længere sigt vil du sandsynligvis have gavn af vejledning omkring relevante øvelser. Uanset intensitet og varighed af dine ryg- eller lændesmerter, kan relevant behandling ofte bidrage til smertelindring og afkortning af perioden med symptomer. Så uanset om du har fået hold i ryggen i dag, eller du døjer med længerevarende eller tilbagevendende rygproblemer, kan vi hos KiroUltra tilbyde dig grundig undersøgelse, behandling og vejledning.

Du kan bestille tid online til undersøgelse eller behandling. Du er også velkommen til at kontakte os på mail, eller ringe på tlf. 91 56 16 86.

Lændesmerter og rygsmerter – symptomer:

Lændesmerter mærkes ofte ved smerte i det nederste i ryggen, i midtlinien, på tværs i en af siderne, eller skiftende fra side til side. Rygsmerter kan opleves med eller uden udstråling, der kan være til balde eller ben (“iskias”) eller rundt om brystkasse og ribben, eller op mod skulderblad eller nakke. Karakteren af smerter eller ubehag kan også variere, fra let ubehag eller følelse af, at noget er “låst” eller “sidder skævt”, til kraftige smerter, der føles brændende, murrende eller på anden måde.

Smerter mellem skulderbladene kan udvise samme mønster med eller uden udstråling. Nogle bliver endda nervøse for, om de har fået en blodprop i hjertet, da et ganske godartet rygproblem nogle gange kan give symptomer, der minder om hjerteproblemer (f.eks. trykken om brystet, udstråling i venstre arm, åndedrætsbesvær o.l).

 

Læs mere om lændesmerter på Netdoktor.dk. Du er også velkommen til at besøge vores Facebook-side, hvor du kan læse anmeldelser af KiroUltra.