Lændesmerter behandling

bækken- eller lændesmerter? Hold i ryggen? Diskusprolaps? Slidgigt i lænd eller ryg? Skæv ryg? Knogleskørhed?

Læs her om  smerter og skader i brystryg, lænd og bækken. Find ud af hvordan din kiropraktor kan behandle dine smerter i lænden.

Lændesmerter behandling

Lændesmerter symptomer

Lændesmerter mærkes ofte ved smerte i det nederste i ryggen og i nogle tilfælde, vil det kunne mærkes helt ned til låret. Du vil oftest opleve spændinger i dine muskler i ryggen samt smerter i lænden. I nogle tilfælde vil kunne opleve, at det stikker eller snurrer.

Hvordan kan du selv behandle lændesmerter?

Lændesmerter skyldes ikke altid en alvorlig skade. Derfor anbefales dette at vente et par dage, før man søger behandling af lændesmerter.

Hvis det ikke skulle ske, at du fik ondt i lænden, er det vigtigt, at du holder dig i gang og ikke ligger dig i sengen. Hvis det er vedvarende, er det vigtigt, at du søger professionel behandling af lændesmerter.

Akutte lændesmerter

Ved akutte smerter i lænden anbefales det, at du afkøler det med en ispose i 10-15 minutter. Dette kan gøres dagligt i et par dage op til 7 gange dagligt.

Som skrevet anbefales det, at du søger kiropraktor, der kan behandle dine smerter, hvis smerterne ikke er væk efter 2-4 dage.

Du kan også læse om lændesmerter på Netdoktor.dk