Behandling af knæsmerter og knæskader:

Har du knæsmerter eller pludselige knæskader? Ondt i knæet pga. overbelastning? Her kan du læse om skader og symptomer fra knæ, f.eks. ledbåndsskader, meniskskader, slidgigt i knæ, løberknæ og meget mere. Find ud af, hvad kiropraktoren kan gøre for dig.

 

Behandling af Knæsmerter, knæskade, menisk, patella tendinopati, springerknæ

 

Behandling af knæsmerter / knæskader afhænger af årsag/placering m.v.. Symptomerne kan stamme fra en pludselig knæskade, længerevarende overbelastning, eller blot komme uden kendt årsag. Knæsmerter kan vise sig som konstante eller midlertidige, og være lokaliseret alle steder i knæregionen, såvel i knæhasen som f.eks. under knæskallen. Nogle knæskader viser sig i bestemte stillinger eller aktiviteter, andre i hvile. Hos KiroUltra tilbyder vi undersøgelse af dit knæ, herunder diagnostisk ultralydsscanning, for at fastlægge den korrekte diagnose, og dermed den rette behandling.

Listen over diagnoser relateret til knæsmerter og knæskader er lang. Herunder vises en del af disse, som du kan læse mere om ved at klikke på linket. Du kan også finde info om knæsmerter i vores Symptomfigur.

Du kan læse om ultralydsscanning af knæet her.

Behandling af knæskader og knæsmerter:

Den rette behandling af dit knæproblem afhænger af årsag/diagnose. KiroUltra anvender bl.a. manuel behandling af knæsmerter, men også f.eks. shockbølgebehandling og vejledning i genoptrænings- eller styrketræningsøvelser, når det er relevant. Da årsagen til dine knæsmerter ofte stammer fra f.eks. hofte eller fod, vil behandling og øvelser også være rettet mod dette. Viser det sig ved undersøgelsen, at du har mere gavn af en anden form for behandling, henviser vi gerne til andre specialister, herunder fysioterapeuter og speciallæger.

Du er velkommen til at kontakte KiroUltra hvis du har knæsmerter, og du kan bestille tid online til undersøgelse og/eller ultralydsscanning, samt behandling og vejledning om dit knæproblem.

Læs om knæsmerter på Sundhed.dk