Behandling af migræne

Søger du behandling af migræne? Måske har migrænemedicin kortvarig eller begrænset effekt? KiroUltra tilbyder grundig undersøgelse og behandling af migræne og migrænerelateret hovedpine, ofte med markant lindring i intensitet og hyppighed.

 

migræne behandling, migræne medicin, migræne anfald, hovedpine, akut hovedpine, cervikogen hovedpine, migræne

Behandling af migræne:

Migræne kan optræde alene eller med anden hovedpine. F.eks. opleves migræne meget hyppigt sammen med spændingshovedpine, hovedpine fra nakken m.v., og kan være svær at skelne fra “ren” migræne. Ofte har man fået at vide, at man lider af migræne, men faktisk er påvirket af flere typer hovedpine samtidig. Mange migrænepatienter oplever derfor betydelig lindring ved kiropraktisk behandling. Nogle oplever at migræneanfald kan forebygges ved behandling. Andre oplever reduktion i frekvens, intensitet eller varighed af anfaldene.

Du er velkommen til at kontakte KiroUltra på tlf. 91 56 16 86 eller booke tid online til undersøgelse og behandling.

 

KiroUltra tilbyder behandling af din hovedpine – migrænerelateret eller ej. Behandlingen baseres på en grundig samtale og undersøgelse, og tager altid udgangspunkt i din situation og dine præferencer! Behandling består typisk af en eller flere tiltag, herunder:

  • massage og anden bløddelsbehandling
  • stræk og mobilisering
  • ledfrigørende kiropraktisk behandling
  • akupunktur
  • instruktion i øvelser
  • vejledning om forholdsregler og aktivitet i dagligdagen

Symptomer:

Lidelsen inddeles i 2 former – med og uden “aura” (periodiske neurologiske udfald – synsforstyrrelser, prikken/snurren i finger, hånd, arm eller hoved m.v.)

Migrænehovedpine optræder anfaldsvist, ofte med markante smerter i den ene halvdel af hovedet. Hovedpine føles ofte “pulserende”, og forværres ved fysisk aktivitet. Der er ofte tilknyttet kvalme og opkastning, samt følsomhed for skarpt lys eller høje lyde. Oplever du derfor symptomer, der er anderledes – f.eks. konstant trykkende hovedpine, hovedpine i baghovedet eller ligeligt fordelt i begge sider af hovedet, er det muligt at migræne ikke er den eneste årsag til din hovedpine.

Årsag:

Migræne er en arvelig sygdom. Den opleves af 3 gange så mange kvinder, som mænd.

Man kender ikke den præcise årsag til udviklingen af et migræneanfald. En teori lyder dog på, at smerterne skyldes inflammation i karvæggen af arterier i hjernen, hvorved disse dilaterer (“udspiles”).

Du kan læse mere om øvrige former for hovedpine og behandling ved KiroUltra her.

 

Du kan læse mere på hovedpineforeningens hjemmeside.