Behandling af hovedpine

Har du hovedpine og overvejer du behandling? Hovedpine fra nakken? Migræne? Spændingshovedpine? KiroUltra har 15 års erfaring i professionel og effektiv behandling af hovedpine.

 

Hovedpine behandling

 

Behandling af hovedpine

KiroUltra tilbyder behandling af din hovedpine ved hjælp af en række tiltag – alle med formål at hjælpe dig af med dine symptomer, samt at forebygge at hovedpinen kommer tilbage. KiroUltra tilrettelægger behandlingen med dig i fokus, og ud fra dine præferencer!

Afhængig af årsag og type af hovedpine, vil kiropraktoren kunne hjælpe, dels med manuel behandling af led, muskler m.m., dels gennem information om forholdsregler i det daglige, relevante øvelser eller træning m.v.

Kiropraktoren kan i forbindelse med undersøgelsen af årsagen til dit problem, også vurdere om evt. er relevant med anden undersøgelse eller behandling. Hovedpineformer, der i større eller mindre grad er relateret til bevægeapparatet (muskler, led m.v.) har oftest rigtig god effekt af kiropraktisk behandling.

Migræne er i sin rene form ikke forårsaget af problemer i bevægeapparatet. Men migræne ses ofte i sammenhæng med f.eks. spændingshovedpine eller hovedpine fra nakken. Kiropraktisk behandling kan derfor afhjælpe de fleste symptomer, der umiddelbart opfattes som værende pga. migræne.

Hvis du ønsker mere information, hvordan vi behandler din hovedpine, hvad enten det er migræne, akut hovedpine eller spændingshovedpine, er du velkommen være til at kontakte os.

Typer af hovedpine

Hovedpiner kan defineres som smerter, lokaliseret til kraniekalotten inklusive nakken, og klassificeres af International Headache Society i primære og sekundære former.

Primære former for hovedpine:

Sekundære former omfatter hovedsmerter relateret til

 

I visse tilfælde af hovedsmerter er det vigtigt at reagere hurtigt. Læs mere om akut opståede hovedpiner.

Du kan læse mere om hovedpine på netdoktor.dk