Behandling af ondt i hoften:

Ondt i hoften dækker over mange årsager – KiroUltra tilbyder grundig undersøgelse og behandling af dit problem! Du kan finde en oversigt over mulige årsager til ondt i hoften på vores Symptomfigur.

Hoftesmerter

“Ondt i hoften” er et vidt begreb, og kan være vanskeligt at diagnosticere. Hos KiroUltra tilbyder vi derfor en grundig undersøgelse af dit problem/din skade. KiroUltra udfører desuden ultralydsscanning, hvis det vurderes relevant. Vi henviser desuden til røntgen, speciallæge m.v., hvis det er nødvendigt.

ondt i hoften, lyskesmerter, lyskeskade, slimsækbetændelse

 

“Hoften” dækker for mange et stort område, fra taljen/bækkenkammen, til lyske, ydersiden af bækkenet, balderegion, overgangen fra lænd til bækken, og øverste del af låret. Dette giver selvsagt mulighed for mange mulige problemstillinger og årsager. For at kunne tilbyde den rette behandling, er det indledningsvist derfor vigtigt at stille den rette diagnose. Kiropraktoren er specialist i bevægeapparatet, og kan derfor vurdere årsagen til dit problem.

Hvem får ondt i hoften?

Alle aldersgrupper kan opleve smerter i hofteregionen – unge som ældre, sportsaktive og mindre aktive. Visse diagnoser er hyppigere for bestemte personer – f.eks. vil slid i hoften/artrose oftest ses hos lidt ældre personer, mens lyskeskader hyppigt ses hos sportsfolk – f.eks. fodboldspillere eller ishockeyspillere. Andre diagnoser, der opfattes som hofterelaterede, f.eks. problemer relateret til bækkenled, kan opstå uanset baggrund.

Slidgigt i hoften, hofteartrose, ondt i hoften, hoftesmerter

Behandling af ondt i hoften – øvelser?

Behandling af hoftesmerter, eller bestemte øvelser ved ondt i hoften, afhænger af den underliggende diagnose. Overbelastningsskader og slidproblematikker har ofte gavn af bestemte øvelser/modifikation af træning, mens andre har behov for manuel behandling.

Hos KiroUltra tilbyder vi en række forskellige behandlingsformer – kiropraktik, massage/anden bløddelsbehandling, akupunktur, shockwave-behandling, specifik øvelsesvejledning, tape osv.

Du er velkommen til at kontakte KiroUltra på tlf. 91 56 16 86 eller mail: info@kiroultra.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende smerter i hoften, og du kan bestille tid online til undersøgelse/behandling.

 

Besøg også vores Facebook-side, hvor du kan læse og skrive anmeldelser af KiroUltra.

Du kan læse mere om hoftesmerter på Sundhed.dk

 

Link til billedet “Ondt i hoften/lysken”: www.injurymap.com/diagnoses/hip-groin-pain

Link til billedet “Slidgigt i hoften”: www.injurymap.com/diagnoses/osteoarthritis-in-the-hip