Behandling af hofte og lyske eller balde

Hofte lyske eller balde-smerter? Lyskeskade? “Sportsbrok”? Slidgigt i hoften? Ondt i balden? Iskias?

KiroUltra tilbyder grundig undersøgelse og behandling af hofte og lyske, eller i balden.

 

Hoften defineres som leddet mellem bækken og lårben, samt de til leddet relaterede strukturer (ledbrusk, ledkapsel, ledbånd, sener, muskler m.m.) Lysken angiver området fortil ved hofteleddet, og er et centralt område indeholdende vigtige blodkar/nerver, ligamenter, muskler m.m.

Smerter og problemstillinger relateret til hofte, lyske og balde har flere mulige årsager. Ofte opleves smerter eller gener i området, der har et andet oprindelsessted. Eksempelvis opleves ofte udstrålende/refererede smerter i lyske, i balden, eller på siden af bækkenet, som resultat af et problem der udspringer fra lænden. Tilsvarende vil problemstillinger, der udgår fra hofte/lyske ofte give symptomer andre steder, eksempelvis i knæet.

På de følgende links kan du læse om diagnoser, undersøgelse, ultralydsscanning og behandling af hofte og lyske eller balde:

Du kan også finde din skade/dit problem på vores Symptomfigur.

Behandling af hofte og lyske:

Ved diagnosticering er det derfor vigtigt at fastlægge den korrekte årsag til problemet, for derved at kunne anvise den korrekte behandling. Kiropraktor Morten Spangsbjerg foretager en grundig undersøgelse af dit problem, og kan hvis det kræves, udføre diagnostisk ultralydsscanning af området til at fastlægge diagnosen. Afhængig af diagnose/årsag tilrettelægges behandlingen af dit problem i samråd med dig, og vi undersøger og behandler dig gerne, uanset om dit problem er relateret til sport eller ej. Behandling omfatter typisk manuel behandling, men også vejledning i træning/specifikke øvelser, forholdsregler i det daglige eller under din sport, er ofte relevante. KiroUltra tilbyder desuden chokbølgebehandling, nåle, tape m.v.

Læs evt. mere om hoftesmerter på Gigforeningens hjemmeside

Du er også velkommen til at besøge KiroUltra’s Facebook-side, hvor du bl.a. kan læse vores anmeldelser.