Træning eller genoptræning af f.eks. skulder eller knæ? Brug for rygøvelser, eller øvelser til at løsne spændinger i nakken? Din kiropraktor kan hjælpe!

KiroUltra vejleder og instruerer i træning, genoptræning / øvelser, der er relevante for din problemstilling.

Som led i din behandling, er det ofte relevant at udføre specifikke øvelser eller opstarte træning / genoptræning, for at løse dit problem.

træning genoptræning ved kiropraktor

I modsætning til “gammeldags” kiropraktik, tror KiroUltra på tværfaglighed, forskningsbaseret behandling og åbenhed for, at netop dit problem kræver særlig opmærksomhed. Således er jeg ikke af den opfattelse, at manipulationsbehandling er løsningen på alle problemer i bevægeapparatet. I mange tilfælde vil du på sigt have samme eller mere gavn af grundig vejledning omkring relevant træning og øvelser. Eksempelvis er dette ofte relevant ved længerevarende problemer i ryg, nakke, hofte, skulder m.m.

Vurderer jeg, at din problemstilling vil have gavn af relevante øvelser eller træning, vil dette indgå som en naturlig del af behandlingsforløbet. Hos KiroUltra kan du således få instruktion og vejledning i træning genoptræning ved kiropraktor. Ved behov henviser KiroUltra gerne til dygtige samarbejdspartnere, som omfatter fysioterapeuter, personlige trænere m.m.

KiroUltra – kiropraktor i nærheden af København Ø, København N og København K.