Kinesiotape / sportstape ved kiropraktoren

KiroUltra.dk anvender Kinesiotape ® / sportstape som en del af behandlingen af visse problemstillinger, herunder muskelspændinger, sportsskader m.v.

Kinesiotape ® er udviklet af Kenzo Kase, en japansk kiropraktor. Tapen er elastisk og fremstillet af naturprodukter, og afviger derfor fra traditionel sportstape som i mange udgaver er uelastisk.

Kinesiotape / sportstape

Kinesiotape / sportstape anvendes på en lang række problemer, herunder

– akutte sports- og overbelastningsskader,

– kroniske smerter i det meste af bevægeapparatet (f.eks. som følge af skulder-impingement, ledbåndsskader i knæet, problemer med hold i ryggen m.v.),

– blødning/hævelse i muskler m.m.

Hos KiroUltra.dk anvendes tapen som supplement til øvrige behandlingstiltag. Tapen står således aldrig alene i behandlingen. Det skal nærmere ses som “et af redskaberne i værktøjskassen”.

Behandlingseffekten ved brug af sportstape er variabel. Indtil videre er den forskningsmæssige evidens omkring effekt, sparsom. Af samme grund vil kiropraktoren altid udføre grundig undersøgelse, diagnostik og behandling af dit problem, og sportstape vil altid kun være et supplement i behandlingen. Imidlertid er det vores erfaring, at ved visse problemstillinger kan behandlingen med fordel suppleres med brug af sportstape.

Du kan læse mere om Kinesiotape her.