Øvelser og genoptræning – KiroUltra vejleder ud fra dit behov!

Har du brug for øvelser og genoptræning eller øvelser i forbindelse med smerter, eller har du haft en skade? Eller er du blevet opereret i f.eks. skulder eller knæ, og har behov for yderligere vejledning i træning og forholdsregler efter genoptræning? Eller har du brug for enkle, specifikke rygøvelser, eller øvelser til at løsne spændinger i nakken? Ønske om at blive stærkere/øge din præstation i en bestemt sportsgren?

 

 

KiroUltra vejleder og instruerer i øvelser og genoptræning, der er relevante for din problemstilling.

Næsten uanset din problemstilling – dagligdags “ubehag”/ømhed/spændinger, smerter relateret til en specifik skade, eller genoptræning efter f.eks. en operation – er træning, øvelser eller genoptræning oft relevant. Måske har du et ønske om at kunne udføre en bestemt aktivitet eller sport på et højere niveau?

Hos KiroUltra – Kiropraktor & Sportsklinik, kan du henvende dig hvis du har behov for vejledning om træning eller øvelser. I nogle tilfælde kan der være fordel ved at kombinere træning med behandling, men langt fra i alle tilfælde.  Hos KiroUItra (ofte i modsætning til “gammeldags” kiropraktik), går vi ind for tværfaglighed, samt forskningsbaseret behandling/øvelser. Forskningen viser da også, at på lang sigt, vil træning/øvelser ofte give den bedste prognose, for mange bevægeapparatsrelaterede problemstillinger. KiroUltra er derfor heller ikke af den opfattelse, at manipulationsbehandling er løsningen på alle problemer i bevægeapparatet. I mange tilfælde vil du på sigt have samme eller mere gavn af grundig vejledning omkring relevant træning og øvelser. Eksempelvis er dette ofte relevant ved længerevarende problemer i ryg, nakke, hofte, skulder m.m.

Vi tilbyder og udfører altid en grundig undersøgelse af din problemstilling. Og ofte er det relevant med specifikke  øvelser eller træning, med eller uden sideløbende behandling. Træning og genoptræning indgår derfor i mange – men ikke alle – behandlingsforløb. Hos KiroUltra kan du således få instruktion og vejledning i træning genoptræning. I tilfælde hvor du har mere gavn af en anden tilgangsvinkel, henviser KiroUltra gerne til dygtige samarbejdspartnere, som omfatter fysioterapeuter, personlige trænere, speciallæger m.m.

 

Rygøvelser kiropraktor, øvelser og genoptræning

 

Du kan bestille tid til instruktion i øvelser og træning, undersøgelse samt behandling, enten via vores online booking, eller på tlf. 91 56 16 86.

KiroUltra – kiropraktor og sportsklinik ved Hobrovej – tæt på, uanset om du befinder dig i Aalborg, Nørresundby, Nibe eller Svenstrup.

Besøg også vores side på Facebook, og læs vores anmeldelser.