Fysioterapi og massage er en del af KiroUltra’s tværfaglige behandlingskoncept

KiroUltra er af den opfattelse, at “gammeldags” kiropraktik, der stort set udelukkende baseres på manipulationsbehandling, ikke er løsningen på alle problemer i bevægeapparatet. Således bygger indgangsvinklen på tværfaglighed, forskningsdokumenteret behandling, og individuelle overvejelser.

 

Fysioterapi og massage

 

Problemer i bevægeapparatet kræver ofte flere tiltag. Derfor har KiroUltra et godt, tværfagligt samarbejde med fysioterapi og massage, der kan supplere den kiropraktiske behandling. KiroUltra udfører selv behandling, der bruger teknikker og viden fra såvel fysioterapi som massage. Behandlingen hos KiroUltra omfatter f.eks. facilitering, stræk, mobilisering, trigger punkt-behandling o.l. af muskler, sener og bindevæv. Tillige anvender vi mobilisering og manipulation af led, når det er relevant. Vi tilbyder desuden behandling med f.eks. akupunkturnåle, chokbølge-behandling, samt tape. Desuden kan det ofte være relevant med træning eller specifikke øvelser, som du også kan få vejledning til hos KiroUltra.

Vurderes det, at der er behov for tværfaglig behandling med f.eks. fysioterapi, massage, eller anden behandling, for bedst muligt at løse dit problem, henvises gerne til samarbejdspartnere.

Bemærk venligst: Du kan IKKE bruge en henvisning til fysioterapi hos KiroUltra! Du skal i stedet henvende dig direkte til en fysioterapeut.

Du kan bestille tid til undersøgelse og behandling, enten via vores online booking, eller på tlf. 91 56 16 86. Har du lyst til at læse eller skrive anmeldelser af KiroUltra, kan du besøge vores Facebook-side.