Behandling ved Kiropraktor og Sportsklinik i København / Frederiksberg

 

Behandling ved kiropraktor

Behandling ved kiropraktor Morten Spangsbjerg, (cand. manu.) omfatter undersøgelse, diagnose og behandling af problemstillinger relateret til “bevægeapparatet”, dvs. problemer relateret til led, knogler, muskler og sener.

KiroUltra tilbyder desuden diagnostisk ultralydsscanning, løbestilsanalyse, samt biomekanisk analyse af sportsfolk. Kiropraktor behandling omfatter bl.a. bløddelsbehandling (triggerpunkter, fascial release, stræk), mobilisering, samt instruktion i øvelser og forholdsregler. KiroUltra anvender desuden chokbølge-behandling ved relevante skader/problemer. Du kan finde mere information om KiroUltra’s behandlingstilbud i menuen.

 

 

Vi behandler alle aldersgrupper, og uanset om dit problem er akut eller langvarigt, arbejds-, sports- eller fritidsrelateret. Kiropraktoren er uddannet og autoriseret til at stille diagnoser, og vurderes det at du har gavn af anden undersøgelse eller behandling, henvises gerne til egen læge, speciallæge, fysioterapeut m.v.

Tværfaglig behandling med dig i centrum

Derfor kan du trygt henvende dig til kiropraktor, hvor du er sikker på en grundig undersøgelse. Hos KiroUltra.dk går vi ind for tværfaglig behandling, dvs. vi inddrager ofte fysioterapi, massage, træning og henvisning til andre behandlere/speciallæger hvis det er nødvendigt. Vi går op i den enkelte patient, og en behandlingsplan vil altid opstilles i samråd med dig og dine præferencer.

Find din skade

Du kan læse meget mere om hvad vi tilbyder, ved at vælge i menuen. Find f.eks dit specifikke problem, og læs om hvad kiropraktoren kan gøre for dig, eller læs om klinikkens behandlingsformer. Eller kig på symptomfiguren, og find din skade.

Kontakt og anmeldelser

Du er også velkommen til at kontakte os ved spørgsmål, eller bestille tid til undersøgelse, behandling, scanning m.v.

Du kan læse anmeldelser af Kiroultra på klinikkens Facebook-side eller på Google+